Zavod

D-Frend

Namen Zavoda D-Frend je organizacija dobrodelnih dogodkov in organizacija akcij za pomoč in podporo ranljivim skupinam, od otrok in mladostnikov iz socialno ogroženih in rejniških družin, travmatiziranih otrok, ki potrebujejo psihološko pomoč in podporo, do brezdomnih psičkov z balkanskih ulic. V letu 2023 je Zavod D-Frend pomagal zbrati in usmeriti v humanitarne namene za približno 15.000 evrov finančnih in materialnih sredstev.

Želite sodelovati z D-Frendom?

Za dober namen

Zavod D-Frend je prejemnik dela prihodkov od prodaje trajnostnih izdelkov – oblačil za jogo, šport in prosti čas pa brisač, posteljnine, joga podlog in meditacijskih blazin – blagovne znamke 'The Spirit of OM', ki jo v Sloveniji in na Balkanu zastopa spletna trgovina Dobra energija (www.dobra-energija.net). Sredstva iz tega naslova so namenjena za nakup hrane in zdravstveno oskrbo brezdomnih psičkov z balkanskih ulic (v sodelovanju s slovenskim Zavodom Pit, bosanskim društvom Ruka za šapu in makedonskim društvom Anima Mundi).

DOBRA ENERGIJA

Dober Človek, Dobra energija, Dober svet.

S tem sloganom sta usklajena tako sam Zavod D-Frend kot program 'Zbalansirajmo življenje', ki ga v obliki ajurvedskega coaching programa in ajurvedskih srečanj za ženske izvaja Alenka Lena Klopčič. Tretjina prihodkov iz programa 'Zbalansirajmo življenje' je tako namenjena tudi D-Frendu, ki pa jih namenja za nakup potrebščin za ranljive skupine, kot so otroci iz socialno ogroženih okolij in ženske ter otroci iz varnih hiš (v sodelovanju s Centrom za socialno delo Domžale, Mladinskim domom Malči Beličeve in društvom SOS telefon).

Želite sodelovati z D-Frendom?

Aktivno za rejniške otroke

Zavod D-Frend z veseljem aktivno sodeluje pri pripravi programa za otroke iz rejniških družin in iz Mladinskega doma Malči Beličeve na vsakoletnem dobrodelnem Kostanjevem pikniku na Mažijevem griču pri Gradiškem jezeru, kjer organizira tudi lastne dobrodelne dogodke, kot je denimo dobrodelni Art-Mjau bazar. Za morebitna sodelovanja nam lahko pišete.

PIŠITE NAM

Unikatno pletenje

Preko Zavoda D-Frend ponujamo čudovite pletene kose, kot so tunike, brezrokavniki, puloverji, pončoti, šali ..., ki prihajajo izpod spretnih rok rokodelke v pokoju, a z minimalnimi prihodki. Ne glede na ceno posamičnega kosa je 5% vselej namenjeno donacijam za zavetišča za živalice. Unikatno pleteno stvaritev po svoji meri pa si lahko naročite neposredno pri naši zlati ustvarjalki, ki plete za vse spole, generacije in velikosti.

Pokličite Ljubico 040 812 885

D-Frend novice

Matevž Šalehar - Hamo & Tribute 2 Love

Prva vrsta

»Še mal više, še mal dlje, stopi pred vse, nej kriči srce. Roke više od neba, da objameš pol sveta; ker če daš, nekdo ima.«